HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Okul Öncesi Dönemde İngilizce Eğitimi

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Okul öncesi dönemde i̇ngilizce eğitiminin önemi

Okul öncesi dönem, çocuğun dil gelişimi için en önemli dönemlerden biridir. Bu dönemde çocuğun dil becerileri hızla gelişir ve i̇ngilizce eğitimi alması bu becerilerin daha verimli kullanılmasını sağlar. Ayrıca, i̇ngilizce eğitimi alan çocukların okul öncesi dönemde diğer öğrenme becerilerine daha hızlı adapte olmaları beklenir.

Okul öncesi dönemde i̇ngilizce eğitiminin yöntemleri

Okul öncesi dönemde i̇ngilizce eğitiminin yöntemleri arasında en yaygın olanlar şunlardır:

İçerikleri dil öğrenimi odaklı oyunlar ve etkinlikler: Bu tür etkinlikler çocuğun dil becerilerini geliştirirken eğlenceli de bir şekilde öğrenmesine yardımcı olur.

Müzik: İngilizce şarkılar çocuğun dil becerilerini geliştirirken aynı zamanda müzikal becerilerini de geliştirmeyi sağlar.

Okuma: Okul öncesi dönemde çocuğun dil becerilerini geliştirmek için okuma etkinlikleri de yararlıdır. Özellikle dil öğrenimine odaklı kitaplar, çocuğun dil becerilerini geliştirirken aynı zamanda okuma alışkanlığını da kazandırır.

Okul öncesi dönemde i̇ngilizce eğitiminin etkileri

Okul öncesi dönemde i̇ngilizce eğitimi alan çocukların okul öncesi dönemde diğer öğrenme becerilerine daha hızlı adapte olmaları beklenir. Ayrıca, dil öğrenimi çocuğun genel zeka gelişimine de katkıda bulunur. İngilizce eğitimi alan çocukların ileriki yaşlarda da dil öğrenme konusunda başarılı olma olasılıkları daha yüksektir.