Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}}.00 ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}}.00 ₺

Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı

Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitim programı kamu ya da özel kurumlarda görev olacak personelin mesleki bilgi ve tecrübeyi kazandırma amacıyla hazırlanmıştır.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimi için gerekli hususları fark etmek , bu konuların üzerine gidebilmek, konuya bilimsel yönden bakabilmek/pratikte uygulayabilmek için bu eğitime katılabilirsiniz.
Bunların yanında değerli eğitimcilerimiz, bu belgeyi mesleki hayatınızda kullanabilirsiniz.

Eğitim programı uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşecektir ve 380 saatlik içerik 2 ay sürecektir.

Çocuk gelişimi ve eğitimi sertifika programı sonucunda alınacak sertifika ile anaokulu ve kreşlerde çocuk bakım elemanı olarak çalışabilirsiniz.
Mesleki yeterliliği sağlayan bireyler eğitim sektöründe öğretmen yada öğretmen yardımcısı gözetiminde erken çocukluk eğitim kurumlarında çalışabilirler.
Anaokulu ve kreşlerin yanı sıra , Diyanet İşleri Bakanlığının Okul Öncesi Eğitimleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Meslek Eğitim Kursları, Halk Eğitim Merkezleri ve İsmek gibi kurumlarda Çocuk Gelişimi alanında çalışabilmektedirler.
Kurumlarda görev alacak bireyler ilkokul mezunu ve okuryazar ise bakıcı anne – abla, lise mezunu ise usta öğretici, üniversite mezunu ise uzman öğretici olarak görev alabilirler.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

Uyumsuz Çocuklar Modülü
Eğitici Oyuncaklar  Modülü
Çocuklar İletişim

Eğitim sonunda elde edeceğiniz uygulayıcı belge ile, anaokulları, halk eğitim merkezleri, özel kurumlar, atölyeler, ismek, ilkokullar vb. kurumlarda bu alanda sınıf açabilir veya okullarda ek ders alabilirsiniz. Eğitmen eğitimleri, uygulayıcı olma imkanı tanımaktadır. Üniversitemiz tarafından verilen belgeler MEB kurumlarında geçerlidir. Kamu ve özel sektörde sertifikaları kullanabilirsiniz.

Tüm işlemler online gerçekleşecek olup kendi müsaitliğinize göre sisteme girip eğitim videolarınıza 7/24 erişim sağlayabileceksiniz.

2 ay eğitim süreniz bulunmaktadır.

Veliler
Psikologlar,
Doktorlar,
Resim Öğretmenleri,
Psikolojik Danışman,
Özel Eğitim uzmanı,
Sosyal Hizmet Uzmanı,
Sosyologlar,
Okul Öncesi Öğretmeni,
Ana Sınıfı Öğretmenleri
Çocuk Gelişimi Öğretmenleri,
Sınıf Öğretmenleri,
Aile Danışmanları
Bu bölümlerin lisans ve yüksek lisans öğrencileri,
Bu alanla alakalı ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.

Mahremiyet Eğitimi Sertifika Programı

Mahremiyet Eğitimi Sertifika Programı