HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ön Büro Sorumlusu Nedir

Ön Büro Sorumlusu Nedir
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Ön büro sorumlusu, bir otel, restoran, turizm işletmesi veya diğer müşteri odaklı işletmelerin ön büro bölümünde çalışan ve müşteri hizmetlerinin kalitesini sağlamak için sorumlu olan kişidir.

Ön Büro Sorumlusunun İş Tanımı

Ön büro sorumlusu, genellikle müşterilerle ilk teması sağlar ve müşteri memnuniyetinin en yüksek seviyede tutulmasından sorumludur. Bu kişi, müşteri rezervasyonlarını yapmak, müşterilere yardımcı olmak, oda ve servis taleplerini karşılamak, faturalandırma işlemlerini tamamlamak, ödemeleri almak, müşteri şikayetlerini ele almak ve çözmek gibi bir dizi görevi yerine getirir.

Ön büro sorumlusu, müşteri hizmetleri ekibiyle birlikte çalışır ve müşteri deneyimini geliştirmek için birçok strateji uygular. İyi bir iletişimci olmak, problem çözme becerilerine sahip olmak, esnek olmak, takım çalışmasına yatkın olmak ve birçok müşteri hizmeti yazılımı ve işletme sistemlerini yönetebilmek ön büro sorumlusu için önemli becerilerdir.

Ön büro sorumlusu, müşteri hizmetleri deneyimini geliştirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak için müşterilerin geri bildirimlerini toplar ve analiz eder. Ayrıca, genellikle müşteri verilerinin kaydedilmesinden sorumlu olan ön büro işletme sistemlerini yönetir.