HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Özel Eğitimde Oyun Temelli Öğretme

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Oyun temelli öğretme nedir ve nasıl uygulanır?

Oyun temelli öğretme, öğrenme sürecini eğlenceli ve motive edici hale getirmek amacıyla oyunların kullanılmasıdır. Öğrenci, oyunlar aracılığıyla öğrendiği konuları pekiştirir ve uygular. Örnek olarak, matematik oyunları, kelime oyunları ve sanat etkinlikleri gibi farklı oyunlar kullanılabilir. Oyun temelli öğretme, özellikle özel eğitimde kullanılan bir yöntemdir ve öğrencilerin konuları daha iyi anlamalarına ve öğrendiklerini uzun vadeli hatırlamalarına yardımcı olur.

Oyun temelli öğretme ile özel eğitimde neler amaçlanır?

Özel eğitimde oyun temelli öğretme ile şunlar amaçlanır: öğrencilerin dikkat sürelerini uzatmak, konuları daha iyi anlamalarını sağlamak, öğrenmelerini pekiştirmek, öğrencilerin öğrendiklerini uzun vadeli hatırlamalarını teşvik etmek, öğrencilerin motivasyonunu arttırmak ve öğrenmeleri sürecini eğlenceli hale getirmek.

Oyun temelli öğretmenin özel eğitimde avantajları nelerdir?

Oyun temelli öğretmenin özel eğitimde avantajları şunlardır: öğrencilerin dikkat süreleri uzar, konular daha iyi anlaşılır, öğrenmeler pekişir, öğrencilerin öğrendikleri uzun vadeli hatırlanır, motivasyon arttırılır ve öğrenme süreci eğlenceli hale getirilir. Ayrıca, oyun temelli öğretme, öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmelerine ve çalışma becerilerini artırmalarına yardımcı olabilir.

Kampanyalı Seminerlerimize Buradan Ulaşabilirsiniz.