HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Sıkça sorular sorular

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Belgelerim Hangi Kargo ile Gönderiliyor ?

Yurtiçi kargo ile gönderilmekte olup , Alıcı Ödemelidir.

Hangi Alanlarda Eğitimler Var ?

• Mesleki Eğitimler
  • Sağlık Sektörü Eğitimleri
  • Teknik Eğitimler
  • Kişisel Gelişim Eğitimleri

Sizin için Seçtiklerimiz

İstanbul Gedik Üniversitesi SEM (İGÜNSEM) Nedir ?

Farklı alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen kişilere, nitelikli iş bulma olanakları sağlayıcı programlar düzenliyor, kurumların taleplerine uygun, çağdaş donanımlı, kalifiye elemanlar yetiştirecek eğitim programları sunuyoruz.

Eğitimlerimiz; İstanbul Gedik Üniversitesi’nin alanında uzman akademisyenleri, eğitmenleri ve iş ortağı partnerlerinin profesyonellerden oluşan uzman kadrosuyla gerçekleştiriliyor, eğitimlerde teorik bilginin yanı sıra uygulamaya yönelik atölye çalışmaları, vaka çalışmaları ve örnek olaylara sıklıkla yer veriliyor.

Gelişen teknolojiyi kullanan, aktüel, nitelikli, ve yenilikçi, eğitim programlarımız sayesinde hayatınıza dokunuyoruz

Kredi Kartı ile Ödeme Yapılabilir Mi ?

Evet , Eğitime Katıl Butonu ile Kaydınızı Gerçekleştirebilirsiniz , taksitlendirme bulunmaktadır.

Uzaktan Eğitim Sistem İşleyişi ?

Eğitimlere Banka/Kredi Kartı ile kayıt olunması durumunda kayıt işleminden hemen sonra başlamaktadır. HAVALE/EFT ödemeleri ise ilk mesai gününde başlayacaktır.

• * Tüm Eğitim Çekimleri Greenbox Teknolojisi ile yapılmaktadır.

2.Eğitim Aşaması ;

Sistemimiz görsellerde göründüğü gibi yazılı ve sesli anlatım aynı anda devam etmektedir.

3.Sınav Aşaması ;

Sınav Modülümüz F11 Modu Özelliği Taşıyan , Sisteme Giriş yaptıktan sonra ekranda farklı bir sayfa açılasına izin vermeyen bir sistemdir. Her soru için belirli bir süre verilemektedir. Süre geçtikten sonra sorular cevaplanmamaktadır. Sınav Geçme notumuz 50'dir ,  başarısız olan öğrencilerimize 3 Kez Sınava girme hakkı tanınmaktadır.

Sınavını tamamlayan öğrencilerimiz sistem üzerinden başarı notu ve başarı durumu iletilmektedir.