HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Turizm İşletmeciliği Mezunları İçin Sertifikalar?

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Turizm İşletmeciliği bölümü mezunları için alınması gereken sertifikalar, kariyer hedeflerinize, ilgi alanlarınıza ve turizm sektöründeki uzmanlık alanlarınıza bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak bu alanda çalışmayı düşünen mezunlar aşağıdaki sertifikalara veya eğitimlere yönelebilirler:

ISO 22483:2020 Turizm Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası: Turizm sektöründe hizmet sunan işletmelere, müşteri memnuniyetini artırmak ve operasyonlarını daha etkin yönetmek amacıyla turizm kalite yönetim sistemi prensipleri ve gereksinimlerini öğreten bir sertifika programıdır.

★ Program Hakkında Bilgi ve Başvuru İçin Tıklayınız. https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/iso-22483-2020-turizm-kalite-yonetim-sistemi-sertifikasi

Turizm İngilizcesi Sertifika Programı:  Turizm sektöründe çalışan veya çalışmayı hedefleyen kişilere, seyahat, konaklama, restoran işletmeciliği ve turistik aktivitelerle ilgili İngilizce iletişim becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlayan bir eğitim programıdır.

★ Program Hakkında Bilgi ve Başvuru İçin Tıklayınız. https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/turizm-ingilizcesi-sertifika-programi

Dijital Pazarlama Yönetimi Eğitimi Sertifika Programı: Dijital Pazarlama Yönetimi Eğitimi Sertifika Programı, dijital pazarlama stratejilerini öğrenmeyi amaçlar ve katılımcılara dijital pazarlama kampanyalarını yönetme becerileri kazandırır.

★ Program Hakkında Bilgi ve Başvuru İçin Tıklayınız. https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/dijital-pazarlama-yonetimi-egitimi-sertifika-programi

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi Sertifika Programı: Sosyal medya platformlarını etkili bir şekilde kullanmayı ve işletmelerin veya bireylerin dijital varlıklarını yönetmeyi öğreten bir eğitim programını temsil eder. Bu program, sosyal medya stratejileri oluşturma, içerik üretme, takipçi yönetimi, analizler yapma ve sosyal medya reklamcılığı gibi konuları kapsar.

★ Program Hakkında Bilgi ve Başvuru İçin Tıklayınız. https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/sosyal-medya-yonetimi-egitimi-sertifika-programi

ISO 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği Sertifika Programı: ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Programı, iş yerlerinde uluslararası standartlara uygun bir şekilde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi kurma ve sertifikalandırma süreçlerini öğretmeyi hedefleyen bir eğitim programıdır.

★ Program Hakkında Bilgi ve Başvuru İçin Tıklayınız. https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/iso-45001-2018-is-sagligi-ve-guvenligi-yonetim-sistemi-sertifika-programi

Genel İngilizce (A1,A2,B1,B2,C1,C2) Eğitim Sertifikası: İngilizce dilini öğrenmek veya mevcut İngilizce dil becerilerini geliştirmek isteyen kişilere yönelik kapsamlı bir İngilizce dil eğitimi programını temsil eder. Bu paket, farklı dil seviyelerine sahip öğrencilere hitap eder, başlangıç seviyesinden (A1) ileri seviyeye (C2) kadar farklı dil düzeylerinde eğitim sunar.

Otelcilik ve Konaklama Sertifikaları: Turizm işletmeciliği mezunları, otelcilik ve konaklama sektöründe çalışmayı düşünüyorsa, bu alanda sertifikalar alabilirler. Örneğin, sertifikalı otel yöneticisi, konuk hizmetleri uzmanı veya otelcilik operasyonları sertifikaları gibi sektörün ihtiyaçlarına yönelik sertifikalar mevcuttur.

Seyahat ve Tur Operasyonları Sertifikaları: Turizm seyahat operatörleri veya tur şirketlerinde çalışmayı hedefliyorsanız, seyahat ve tur operasyonları sertifikaları size avantaj sağlayabilir. Bu tür sertifikalar, tur planlaması, rezervasyon sistemleri ve tur operasyonları konularında eğitim verir.

Kongre ve Etkinlik Yönetimi Sertifikaları: Turizm işletmeciliği mezunları, kongre, konferans ve etkinlik yönetimi alanında çalışmak istiyorsa, bu alanda sertifikalar alabilirler. Bu sertifikalar, etkinlik planlaması, organizasyon ve yönetim konularında bilgi ve beceriler sunar.

Turist Rehberliği Sertifikası: Turist rehberliği yapmayı düşünüyorsanız, turist rehberliği sertifikası almanız gerekebilir. Bu sertifika, turistlere rehberlik yapma, tarih ve kültürel bilgi sağlama ve turistik bölgelerde liderlik yapma becerilerini geliştirir.

Dijital Pazarlama ve İnternet Rezervasyon Sertifikaları: Turizm işletmeciliği alanında dijital pazarlama ve internet rezervasyonları giderek daha önemli hale gelmektedir. Bu nedenle dijital pazarlama ve rezervasyon sistemleri sertifikaları, bu konuda uzmanlaşmanıza yardımcı olabilir.

Yabancı Dil Sertifikaları: Turizm işletmeciliği alanında yabancı dil bilgisi önemlidir. Yabancı dil sertifikaları (örneğin TOEFL, IELTS, veya dil okullarından alınan sertifikalar), uluslararası turizm işlemlerinde iletişim becerilerinizi göstermek için faydalı olabilir.

İş Güvenliği ve Hijyen Sertifikaları: Turizm işletmeciliği, misafirlerin güvenliğini ve sağlığını önemseyen bir sektördür. Bu nedenle iş güvenliği ve hijyen sertifikaları, turizm işletmelerinde çalışanlar için önemli olabilir.

Turizm işletmeciliği bölümü mezunları için sertifikalar, mesleklerini ilerletmek ve rekabet avantajı sağlamak için önemli olabilir. Bu nedenle mezunlar, kariyer hedeflerine ve ilgi alanlarına uygun sertifikaları seçerek kendilerini geliştirebilirler. Ayrıca, sektördeki güncel gelişmeleri takip ederek, kariyerlerini yönlendirmek ve gerektiğinde yeni sertifikaları elde etmek için mesleki gelişimlerini sürdürebilirler.