HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Ücretsiz Seminerler ve Ücretsiz Online Eğitimler

Ücretsiz Seminerler ve Ücretsiz Online Eğitimler
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Ücretsiz seminerler, katılımcılara bir veya iki gün boyunca belirli konularda büyük miktarda bilgi sağlar. Birçoğu daha geniş konferans bağlamında gerçekleşir, ancak seminerler yerinde ve çevrimiçi olarak da mevcuttur. Seminer eğitimlerinin faydalarına gelince, hem işverenler hem de çalışanlar seminerlerin aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok avantaj sunduğunu düşünüyor:

Ücretsiz Eğitimler:

(Görsellerin üzerine tıklayarak ücretsiz eğitimlere ulaşabilirsiniz.)

Çocuk İstismarı Eğitimi

Finans Spikerliği Eğitimi



Dijital Dönüşüm Eğitimi



Ücretsiz Seminerlerin Avantajları Nelerdir?

Seminerler, özellikle endüstri konferanslarında düzenlenenler, son derece uzmanlaşmış ve bilgili konuşmacıları cezbeder. Alanınızdaki ulusal ve uluslararası uzmanların görüşlerini duymak için aynı şansı veya aynı uzmanlardan tesisinizin belirli zorlukları hakkında girdi isteme fırsatlarını sunan çok az eğitim yöntemi vardır.

Seminerler, bir veya iki gün boyunca muazzam miktarda bilgi sağlar ve uzun süreli kurslar almaya vakti olmayan çalışanlar için çok uygundur. Ayrıntılı odaklanma, çalışanların not almasını ve her günkü konuşmaya mümkün olduğunca çok bilgiyi özümseyecek şekilde hazırlanmasını gerektirir ve çalışanlara çok kısa sürede büyük miktarda bilgi edinme şansı verir.

Sürükleyici simüle edilmiş ortamlarda çalışmanın ve öğrenmenin avantajlarından yararlanın. Bu yenilikçi bulut tabanlı simülasyonlar , hem yüz yüze hem de sanal eğitmen liderliğindeki kurslarımıza entegre edilmiştir. Simülasyon tabanlı öğrenme, yeni temel ve karmaşık beceri setlerini en iyi şekilde öğrenmek için gereken uygulamalı etkileşim, keşif ve ekipman sorun giderme sunar.

Seminer eğitiminin tüm avantajları konuşmacıdan gelmez. Seminerler, birden çok tesisten katılımcıları bir araya getirir. Çalışanlar, sektör içinde yeni bağlantılar kurabilir ve akranlarıyla zorlukları, sorunları ve en önemlisi çözümleri tartışabilir.

Seminerlerin maliyeti, büyük ölçüde, çalışanlarınızın katılmak için kat etmesi gereken mesafeye ve gönderdiğiniz kişi sayısına bağlıdır. Buna rağmen, maliyetler genellikle ileri düzey kurslar veya kurum içi eğitim için ödeme yapmaktan daha düşüktür ve bu da seminerleri eğitim için uygun bir ekonomik çözüm haline getirir. Özellikle ücretsiz seminerlere katılarak herhangi bir ücret ödemeden bahsedilen avantajlardan en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.