HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Üniversite Onaylı Ücretsiz Sertifikalar Nedir?

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Üniversite Onaylı Ücretsiz Sertifikalar

Üniversite onaylı ücretsiz sertifikalar, bazı üniversitelerin MOOC (Massive Open Online Course) adı verilen online açık ders platformlarında sunulan programlar ile elde edilebilir. Bu programlar, dünya çapındaki öğrencilere ücretsiz olarak sunulur ve öğrenciler genellikle sertifika almak istediklerinde ödeme yaparlar. Ancak, bazı üniversiteler, bu online derslerin tamamlandığında sertifika almayı ücretsiz olarak sunmaktadırlar.

Bu üniversitelerden bazıları şunlardır:

Harvard Üniversitesi: HarvardX adlı online platformunda birçok ücretsiz sertifika programı sunmaktadır.

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT): MIT OpenCourseWare adlı açık ders platformunda birçok ücretsiz sertifika programı sunmaktadır.

University of California, Berkeley: BerkeleyX adlı online platformunda birçok ücretsiz sertifika programı sunmaktadır.

Stanford Üniversitesi: Stanford Online adlı platformunda bazı ücretsiz sertifika programları sunmaktadır.

Bu üniversitelerin yanı sıra, Coursera, edX ve Udacity gibi online platformlar da ücretsiz üniversite onaylı sertifikalar sunmaktadır. Ancak, bu sertifikaların tamamı ücretsiz olmayabilir ve bazı sertifika programları için ödeme yapmak gerekebilir.

Ücretsiz Eğitimler:

(Görsellerin üzerine tıklayarak ücretsiz eğitimlere ulaşabilirsiniz.)

Çocuk İstismarı Eğitimi

Finans Spikerliği Eğitimi