HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Gölge Öğretmen Kimler Olabilir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Gölge Öğretmen Kimler Olabilir

Gölge öğretmenler, özel ihtiyaçları olan öğrencilerin yanında çalışmak için özel eğitim alanında uzmanlaşmış öğretmenlerdir. Ancak, bazı durumlarda öğretmenlerin yanı sıra, öğrencinin özel ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenmiş ve eğitim konusunda deneyimli bir danışman veya uzman da gölge öğretmen olarak çalışabilir. Ayrıca, bazı okullarda, öğrencinin özel ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenmiş ve belirli bir eğitim alanında deneyimli olan bir ebeveyn veya gönüllü de gölge öğretmen olarak görev yapabilir. Gölge öğretmenlik, özel eğitim alanında özel bir uzmanlık gerektirdiğinden, bu konuda eğitim almış ve deneyimli kişilerin görev yapması tercih edilir. Ancak, öğrencinin ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenmiş bir ekip tarafından da gölge öğretmenlik hizmeti sağlanabilir.

Ayrıca Bakınız - Gölge Öğretmenlik Sertifika Programı