HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

MENÜ
Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

YÖNETİCİLİK UZMANLIK EĞİTİMİ

YÖNETİCİLİK UZMANLIK EĞİTİMİ
Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

YÖNETİCİLİK UZMANLIK EĞİTİMİ

Yöneticilik, birçok kişinin tecrübe etmek isteyip az sayıda kişinin bunu kazandığı ve daha da önemlisi hak ettiği bir mevkidir. Çünkü belki de kariyer yolculuğunun zirve noktası olmasına rağmen, aynı zamanda bu yolculuğun en stresli kısmıdır. Bu stresi kaldırabilenler personelini ve kendisini mutlu ederek yapılan işlerden verimli sonuçlar elde ederken, yeni düşenler ise tam tersi bir durumun içine düşerler.  Her ne kadar iş hayatında alt kadrolardan başlayıp tecrübe kazanarak yönetici olmak yaygın bir durum olsa da kazanılan bu tecrübeler iyi bir yöneticinin özelliklerine sahip olmak için ne yazık ki yeterli değildir. Dolayısıyla başarılı bir yönetici olabilmek için öncelikle iyi bir eğitimden geçmek ve işin inceliklerini öğrenmek gerekir. Bunun için yöneticilik uzmanlığı konusunda eğitim ve beraberinde sertifika veren uzaktan eğitim programlarına katılarak bu niteliklere sahip olmak mümkün.

Kısıtlı Zamanı Uzaktan Eğitim Sistemi İle Değerlendirmek

İş hayatında aktif olarak yer alan kişilerin bir eğitim programına yazılmak ve buna saatlerini harcamak gibi bir lüksü yoktur. Özellikle de yoğun bir çalışma programına sahip olan yönetici adaylarının. Dolayısıyla uzaktan eğitim sistemi, zamandan ve paradan tasarruf ettiren özellikleriyle eğitim programlarına katılacak kişiler için ideal bir seçenektir. Şöyle ki; tüm gün boyunca iş stresiyle yoğrulmuş bir bireyin mesai bitimi sonrası hiç dinlenmeden gittiği bir eğitim göz önünde bulundurulduğunda, bu eğitimden ne kadar verim alınabilir? Bunun tam tersi iş sonrasında eve gidip, dinlendikten sonra bilgisayarının karşısına rahat bir psikoloji ile geçen bir kişinin ise eğitimden oldukça fayda görmüş bir şekilde çıkacağı söylenebilir.

Yöneticilik Uzmanlığı Eğitim İçeriğinde Neler Yer Alıyor?

Yöneticilik konusu, uzaktan eğitim sistemlerinde oldukça geniş kapasiteli bir şekilde sunuluyor. Eğitim paketinde verilen tüm teorik bilgilerin yanı sıra, yönetici adaylarına gerçek hayatta karşılarına çıkacak sorunlarla nasıl başa çıkacakları konusunda yönlendirmeler uzman ekipler tarafından yapılıyor. Sertifikalı olan bu programların içerisinde performans yönetimi, liderlik ve yöneticilik türleri, ekip çalışması, kriz yönetimi, raporlamalar, personel ve müşterilerin yöneticiden beklentileri, ekip motivasyonu, etkin iletişim, günlük program oluşturma ve daha birçok konuda ayrıntılı bilgilendirmeler yer alıyor.

Ayrıca Bakınız

Yöneticinin Eğitimi Sertifika Programı