Bolu CE Markalama Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

CE markalama, Avrupa Birliği ülkelerinde satılan ürünlerin uygunluk beyanı verilerek CE işareti taşıması zorunlu hale getirilmesidir. Bu işaretle ürünlerin Avrupa Birliği ülkelerinde satışa sunulduğu ve sağlık, güvenlik, çevre gibi alanlarda AB mevzuatı gerekliliklerine uygun olduğu belirtilir. Bolu CE Markalama Sertifikalı Eğitim Programı, üreticilerin, ürünlerinin Avrupa Birliği mevzuatına uygun olarak CE işareti alabilmesi için gerekli olan bilgi ve becerileri edinmelerini sağlayan bir eğitim programıdır.

Bu program, üreticilere CE işareti almak için gereken prosedürleri, standartları ve test yöntemlerini öğretir. Eğitim sonunda katılımcılar, ürünlerinin CE işareti alabilmesi için gerekli olan uygunluk değerlendirme sürecini yönetebilecek bilgi ve yeteneklere sahip olurlar.