Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Bolu Çocuk ve Ergenlerde Dışavurumcu Sanat Terapisi Eğitimi Nedir

Bolu Çocuk ve Ergenlerde Dışavurumcu Sanat Terapisi Eğitimi, çocuklar ve gençler için sanat terapisi yöntemlerini öğrenmeyi amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program, öğrencilere sanat ve yaratıcılık kullanarak duygularını ifade etmelerine yardımcı olacak teknikleri öğretir. Bu sayede çocuklar ve gençler zorlu duygusal durumlarda kendilerini ifade etme, duygularını tanıma ve yönetme becerileri kazanırlar.

Program, sanat terapisi uygulamalarının etkileri, nörolojik temelleri ve uygulama teknikleri hakkında teorik ve pratik bilgiler sunar. Böylece öğrenciler, çocuklara ve ergenlere etkili bir şekilde yardımcı olabilecek donanımlı bir sanat terapisti olarak mezun olurlar.

NE YAPIYOR ?