Bolu Çift Danışmanlığı Eğitimi Nedir

Bolu Çift Danışmanlığı Eğitimi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından verilen bir eğitim programıdır. Bu program çift danışmanlığı alanında uzmanlaşmak isteyen psikoloji, rehberlik ve sosyal hizmetler gibi alanlarda lisans veya lisansüstü eğitim almış kişilere yöneliktir. Bu eğitim programı, çiftlerin ilişkilerinde yaşadıkları sorunlara yönelik olarak çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirmeyi, çiftlerin birbirleriyle daha iyi iletişim kurmalarına yardımcı olmayı, çiftlerin kendilerini daha iyi anlamalarına ve birbirlerini daha iyi anlamalarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Bolu Çift Danışmanlığı Eğitimi, katılımcılara çift danışmanlığı alanında teorik bilgi, uygulama becerileri ve yöntemlerini öğretmektedir. Eğitim sonrasında katılımcılar, çift danışmanlığı konusunda uzmanlaşarak, mesleklerinde daha etkin bir şekilde hizmet verebilmektedirler.