Bolu Dış Ticaret Temel Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bolu'da düzenlenen Dış Ticaret Temel Sertifikalı Eğitim Programı, katılımcılara dış ticaretin temel kavramlarını, süreçlerini ve uygulamalarını öğretmeyi amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, özellikle ihracat ve ithalat işlemleriyle ilgili olanlar, ticaret yapan küçük ve orta ölçekli işletme sahipleri ve yöneticileri için faydalı olabilir. Program, güncel yasal düzenlemeleri, ödeme şekillerini, teslimat koşullarını, taşımacılık ve sigorta gibi konuları ele almaktadır. Ayrıca, uluslararası ticaret yaparken karşılaşılabilecek riskleri de ele alır ve bunları minimize etmek için çözümler sunar.