Bolu IATF 16949 Eğitimi Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi Nedir

Bolu IATF 16949 Eğitimi, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların, IATF 16949 standardına uygun kalite yönetim sistemlerini kurmalarını ve yönetmelerini sağlamak amacıyla tasarlanmış bir eğitim programıdır. IATF 16949, otomotiv endüstrisi için bir kalite yönetim standardıdır ve bu standarda uygun olarak işleyen firmalar, kalite yönetimi süreçlerindeki performanslarını arttırarak müşteri memnuniyetini ve güvenilirliği sağlayabilirler.

Bolu IATF 16949 Eğitimi, katılımcılara IATF 16949 standardı hakkında bilgi verir ve standartta yer alan gereklilikleri detaylı bir şekilde açıklar. Ayrıca, kalite yönetim sistemi kurma ve yönetme süreçleri, prosedürler ve yöntemler konularında bilgi ve beceriler kazandırır. Eğitim programı, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların çalışanlarına yöneliktir ve kalite yönetim sistemi konusunda tecrübe sahibi olmayanların da katılımına açıktır.

Eğitim sonunda katılımcılar, IATF 16949 standardına uygun kalite yönetim sistemi kurma ve yönetme konusunda bilgi sahibi olurlar ve bu standartı uygulayarak firmalarının performansını arttırabilirler. Bolu IATF 16949 Eğitimi, katılımcılara sertifika verir. Bu sertifika, IATF 16949 standardına uygun kalite yönetim sistemleri konusunda bilgi sahibi olan katılımcıların, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmalarda kalite yönetimi konusunda görev alabilmeleri için gerekli belge niteliği taşır.