Bolu ISO 22000 Gıda Güvenliği Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bolu'da ISO 22000 Gıda Güvenliği Sertifikalı Eğitim Programı, gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin gıda güvenliği yönetim sistemi kurmalarına ve bu yönetim sisteminin uluslararası kabul gören ISO 22000 standardına uygunluğunu sağlamalarına yönelik bir eğitim programıdır. Bu program, işletmelerin gıda güvenliği yönetim sistemlerinin nasıl oluşturulacağı, belgelendirileceği ve sürdürüleceği konularında detaylı bilgiler sunar. Eğitim süresi genellikle 2-3 gün sürer ve katılımcılara sertifika verilir. Bu sertifika, işletmelerin ISO 22000 standardına uygunluğunu göstermede önemli bir belge olarak kabul edilir.