Bolu ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi Nedir

ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi, bilgi güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, ISO 27001 standardına uygun bir şekilde bilgi güvenliği yönetim sistemi kurmak ve yönetmek için gereken bilgi ve becerileri sağlar. Eğitim programı, bilgi güvenliği yönetim sistemi kavramlarına genel bir bakıştan başlayarak, bilgi güvenliği risk yönetimi, fiziksel ve teknik güvenlik kontrolleri, izleme ve ölçme faaliyetleri gibi konulara derinlemesine bir şekilde ele alır.

Ayrıca, ISO 27001 standardının gerekliliklerini ve sertifikasyon sürecini de kapsar. Eğitim programı, bilgi güvenliği yöneticileri, BT yöneticileri, bilgi güvenliği uzmanları, denetçiler ve diğer ilgili personeller gibi birçok farklı pozisyondaki kişi için faydalıdır.