Bolu ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Nedir

Bolu ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ, ISO 45001 standardına uygun olarak bir İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (İSGYS) kurmak ve yönetmek isteyen kişiler için düzenlenen bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, İSGYS'nin etkin bir şekilde yönetilmesi ve uygulanması için gerekli olan bilgi ve becerileri sağlamayı amaçlar.

Programın odak noktası, ISO 45001 standardının gereklilikleri ve İSGYS'nin nasıl planlanacağı, uygulanacağı, kontrol edileceği ve sürekli olarak iyileştirileceği konularında katılımcılara teorik ve pratik bilgiler sunmaktır. Eğitim programı, İSGYS'nin denetlenmesi ve yönetim sistemlerinin değerlendirilmesi konusunda önceden deneyimi olan kişileri hedefler.

Eğitim programını başarıyla tamamlayan katılımcılar, ISO 45001 standardı gerekliliklerine uygun olarak İSGYS'leri denetleyebilir ve yönetebilirler. Ayrıca, sertifikalı bir ISO 45001 Baş Denetçisi olarak, bir organizasyonun İSGYS'sini yönetmek için gereken becerileri de kazanırlar.