Bolu ISO 9001-2015 Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bolu ISO 9001-2015 Sertifikalı Eğitim Programı, kalite yönetim sistemi standartlarına uygun bir şekilde işletme yönetimini öğrenmek isteyen yöneticilere ve çalışanlara yönelik tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, uluslararası kabul görmüş ISO 9001-2015 standardına uygun bir kalite yönetim sistemi oluşturulması ve sürdürülmesi için gereken bilgi ve becerileri sağlar. Program, ISO 9001-2015 standardının temel prensiplerini, yönetim sistemlerinin ana unsurlarını ve süreçlerini kapsar.

Eğitim, kuruluşların kalite yönetim sistemlerinin etkinliğini artırmak, müşteri memnuniyetini ve ürün/hizmet kalitesini iyileştirmek için gereken stratejileri ve teknikleri öğretir. Eğitim programı, işletme yöneticilerinin, kalite yönetim sistemleri ile ilgili yasal ve regülasyonlara uyum sağlama konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlar. Ayrıca, program, iç denetim süreçlerinin nasıl yönetileceği, kalite kontrol tekniklerinin nasıl uygulanacağı ve kalite yönetim sisteminin sürekli iyileştirilmesi için nasıl bir planlama yapılması gerektiği gibi konuları da kapsar.

Katılımcılar, eğitim sonrasında, kuruluşlarında bir kalite yönetim sistemi oluşturmak ve yönetmek için gerekli olan temel bilgi ve becerilere sahip olacaklardır. Ayrıca, ISO 9001-2015 standardına uygun olarak kalite yönetim sistemi belgesi almak isteyen kuruluşların gereksinimlerini de öğrenmiş olacaklardır. Bolu ISO 9001-2015 Sertifikalı Eğitim Programı, işletmelerin müşteri memnuniyetini artırmak, süreçleri iyileştirmek, maliyetleri azaltmak ve işletme performansını artırmak için gereken kalite yönetim sistemlerinin temel prensiplerini öğretir.