Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Bolu P4C Kolaylaştırıcı Eğitimi Nedir

Bolu P4C (Philosophy for Children - Çocuklar İçin Felsefe) Kolaylaştırıcı Eğitimi, öğretmenlerin, pedagogların ve diğer eğitimcilerin çocuklarla felsefi düşünme becerileri geliştirme konusunda çalışmalarına yardımcı olan bir eğitim programıdır. P4C, çocukların felsefi düşünme becerilerini geliştirerek, eleştirel düşünme, soru sorma ve problemleri çözme gibi becerilerini artırır. P4C aynı zamanda, çocukların kendilerini ifade etmelerine, birbirlerini anlamalarına, farklı bakış açılarını anlamalarına ve birlikte çalışmalarına da yardımcı olur.

Bolu P4C Kolaylaştırıcı Eğitimi, katılımcılara P4C'nin temellerini, P4C'nin nasıl uygulandığını ve P4C ile çalışırken kullanabilecekleri farklı teknikleri öğretir. Eğitim programı, kolaylaştırıcıların, öğrencilerin felsefi düşüncelerini geliştirmelerine ve düşüncelerini ifade etmelerine yardımcı olmak için öğrencilerle nasıl etkili bir şekilde iletişim kurabilecekleri konusunda da rehberlik eder.

Bolu P4C Kolaylaştırıcı Eğitimi, öğretmenlerin, pedagogların ve diğer eğitimcilerin, çocuklarla etkili bir şekilde çalışabilmelerine yardımcı olur. Bu eğitim programı, çocukların düşünme becerilerini ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek için bir fırsat sunar ve öğrencilerin kendilerini ifade etmelerine ve birlikte çalışmalarına olanak tanır.

NE YAPIYOR ?