Bolu Pas 220 Ön Koşul(Gereksinim) Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bolu Pas 220 Ön Koşul(Gereksinim) Sertifikalı Eğitim Programı, gıda güvenliği yönetim sistemi standardı olan Pas 220'nin ön koşullarını belirleyen ve uygulamaya koymayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program, gıda işletmelerindeki tüm faaliyetlerin hijyenik ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamayı hedefler. Eğitim programı, temizlik ve hijyen, tesis tasarımı ve ekipmanı, çevresel kontrol, personel hijyeni, ürün güvenliği, girdi malzemeleri, üretim yönetimi, kalite kontrol ve belgelendirme gibi konuları kapsar.

Programın amacı, katılımcıların Pas 220 standardına uygun ön koşulları anlamalarına ve uygulamalarına yardımcı olmaktır. Bu sertifikalı eğitim programını tamamlayanlar, gıda güvenliği alanında önemli bir uzmanlık seviyesine sahip olacaklardır. Ayrıca, gıda işletmelerindeki ön koşulların etkin bir şekilde uygulanmasıyla birlikte, gıda güvenliği risklerinin minimize edilmesi ve müşteri memnuniyetinin arttırılması hedeflenir.