Bunun Adı Aşk/ Ufuk Beydemir Şarkısı

Ufuk Beydemir kimdir?
Ufuk Beydemir, 14 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir Türk şarkıcı, söz yazarı ve aynı zamanda tenis antrenörüdür. Köken olarak Elazığlıdır ve eğitim hayatında İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde antrenörlük eğitimi almıştır.2016 yılında, Sofar İstanbul'da sahne aldığı "Ay Tenli Kadın" performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye başlamıştır. Bu şarkı, Erkenci Kuş gibi birçok dizide de kullanılmıştır. Ayrıca, 2018 yılında GQ Türkiye tarafından düzenlenen "GQ Yılın Erkekleri" yarışmasında "Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni Ödülü" için aday gösterilmiş ve bu adaylıkta üçüncü sırayı elde etmiştir.

Bunun Adı Aşk şarkısı ne zaman çıktı?
2023 yılında çıkartılmıştır.

Şarkı Sözleri
Dur biraz daha burada
Kalamam yalnız başıma
İner kara gece göğsümün kafesine
Daralır, nefes alamam
Artık gel ya da sor
Sensiz bu dünya zor
Olan bitenlere dayanamam, yaşayamam
Sen başıbozuk düzen
Al beni bir daha bir daha vur!
Sen kanı bozuk düzen
Al beni bir daha bir daha vur!
Dünya artık gözümde değil
Düşürdü bu hâle