Burdur ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Eğitimi Nedir

ISO 10002, müşteri memnuniyeti yönetimi için bir standarttır ve müşteri geri bildirimlerinin yönetimini, çözümünü ve iyileştirilmesini içeren bir sistem kurulmasını sağlar. Burdur ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti eğitimi ise bu standartla ilgili bilgi ve becerilerin öğrenildiği sertifikalı bir eğitim programıdır. Eğitimde, müşteri memnuniyeti konusunda ISO 10002 standartlarının tanıtımı, uygulanması ve yönetimi hakkında bilgi verilir. Bu sayede, kurumlar müşteri memnuniyeti yönetiminde etkili bir yöntem uygulayarak müşteri beklentilerine uygun hizmet sunabilirler.