Burdur Masal Anlatıcılığı ve Çocuk Resim Analizi Sertifikası

Masal anlatıcılığı ve çocuk resim analizi sertifikalı eğitim programı, Burdur'da çocukların psikolojik gelişimlerine yardımcı olmak isteyen bireyler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu program, çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeye yardımcı olan masal anlatıcılığı teknikleri ve çocukların resimleri aracılığıyla duygusal ve bilişsel durumları hakkında bilgi edinme yöntemi olan çocuk resim analizi tekniklerini kapsar.

Programın uygulayıcı belgesi, programın tamamını başarıyla tamamlayan katılımcılara verilen bir sertifikadır. Bu sertifika, masal anlatıcılığı ve çocuk resim analizi konusunda uzmanlık sahibi olduğunuzu gösterir ve bu alanda çalışmak isteyenlere avantaj sağlar.