Bursa Cinsel Terapi Eğitimi Nedir

Bursa Cinsel Terapi Eğitimi, cinsel sorunlarla başa çıkmak için gerekli olan bilgi, beceri ve teknikleri öğrenmeyi amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu eğitim, cinsel işlev bozuklukları, cinsel isteksizlik, cinsel sapmalar, cinsel kimlik sorunları, cinsel taciz ve istismar gibi konuları ele alır. Eğitim programı, cinsel terapi yöntemleri, danışma teknikleri, değerlendirme araçları, iletişim becerileri, kişisel farkındalık ve sınırlar gibi konuları kapsar. Cinsel terapi eğitimi, cinsel sağlıkla ilgili mesleklerde çalışanlar için veya bu alanda kariyer yapmak isteyenler için faydalı olabilir.