Bursa Mindfulness Eğitimi (Bilinçli Farkındalık) Nedir

Mindfulness (bilinçli farkındalık) eğitimi, kişilerin zihinlerindeki düşünceleri, hisleri ve bedensel duyumları dikkatle fark etmelerini ve bu farkındalık sayesinde yaşamlarını daha bilinçli, daha dengeli ve daha mutlu bir şekilde yönlendirmelerini amaçlayan bir eğitim programıdır. Bursa'da düzenlenen mindfulness eğitimleri, meditasyon, nefes teknikleri ve farkındalık egzersizleri gibi uygulamalar içerebilir. Bu eğitimler genellikle stresle başa çıkma, duygusal kontrol, zihinsel netlik ve öz farkındalık gibi konuları ele almaktadır.