Çanakkale Akıl ve Zeka Oyunları Eğitimi ( Uygulayıcı Belge) Nedir

Çanakkale Akıl ve Zeka Oyunları Eğitimi, zeka oyunları ve strateji oyunları gibi farklı türlerdeki oyunların kullanımını içeren bir eğitim programıdır. Bu eğitim, oyunlar aracılığıyla öğrenmeyi teşvik ederek, düşünme, problem çözme, yaratıcılık, dikkat ve konsantrasyon gibi zihinsel becerileri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Eğitim programı aynı zamanda, eğitmenlerin bu oyunları uygulama ve kullanım becerilerini geliştirmelerine de yardımcı olur ve katılımcılara uygulayıcı belgesi kazanma imkanı sağlar.