Çanakkale GMP İyi Üretim Uygulamaları Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

GMP, İyi Üretim Uygulamaları'nın kısaltmasıdır. GMP, gıda, ilaç, kozmetik ve tıbbi cihazların üretim süreçlerinde kalite kontrolünü sağlamak amacıyla belirli standartların uygulanmasıdır. Bu standardın uygulanması, üretim sürecinde ortaya çıkabilecek hataları en aza indirerek, ürün kalitesini ve güvenilirliğini arttırır. Çanakkale GMP eğitimi, katılımcılara GMP kurallarını anlatır ve bu kuralların nasıl uygulanacağını gösterir. Eğitim programı, üretim, depolama, ambalajlama, etiketleme, dağıtım ve diğer süreçlerde GMP standartlarının uygulanmasına ilişkin konuları kapsar. Eğitim sonunda katılımcılara GMP uygulamaları hakkında bilgi verilir ve sertifika verilir.