Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Çanakkale Değerler Eğitimi Sertifikası

Çanakkale P4C Kolaylaştırıcı Eğitimi, Philosophy for Children (Çocuklar İçin Felsefe) programının uygulanmasında yardımcı olmak amacıyla düzenlenen bir eğitim programıdır. Bu program, öğrencilerin düşünme becerilerini geliştirerek kendi sorularını sorma, argüman geliştirme, açık fikirlilik ve eleştirel düşünme becerilerini kazanmalarını amaçlamaktadır. Eğitim programı, öğretmenlere P4C programının nasıl uygulanacağına dair bilgi ve beceriler sağlar ve öğretmenlerin bu programı sınıflarında etkili bir şekilde uygulamalarına yardımcı olur. Ayrıca program, öğretmenlerin öğrencilerine felsefi konular hakkında sorular sorma becerilerini de geliştirir.

NE YAPIYOR ?