Çanakkale Çocuklar İçin Oyun Sahneleme Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Çanakkale'de düzenlenen "Çocuklar İçin Oyun Sahneleme" sertifikalı eğitim programı, katılımcılara çocuk tiyatrosu alanında teorik ve pratik bilgileri sunarak çocuk oyunları sahneleme becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir eğitimdir. Program kapsamında, çocukların gelişim özellikleri, çocuk oyunları ve tiyatrosunun tarihçesi, oyun yazımı, sahneleme teknikleri ve kostüm-tasarım gibi konular ele alınır. Eğitim, hem çocuk oyunu yazan ve sahneleyenler hem de çocuk oyunlarına ilgi duyan herkes için faydalı olabilir. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilir.