Çanakkale Gıda İşletmelerinde Kalite Yöneticisi Sertifikası

Çanakkale Gıda İşletmelerinde Kalite Yöneticisi Sertifikalı Eğitim Programı, gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin ürün ve hizmetlerinde kalite yönetim sistemleri oluşturarak, müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefleyen bir eğitim programıdır. Bu programda işletmelerin üretim, depolama, taşıma, satış ve pazarlama gibi süreçlerinde kalite yönetim sistemleri oluşturulması ve uygulanması öğretilir.

Katılımcılar, gıda işletmelerinde kalite yönetimi ile ilgili kavramlar, standartlar, yasal mevzuatlar ve müşteri beklentileri hakkında bilgi sahibi olurlar. Programda, işletmelerde kalite yönetim sistemleri kurmak, uygulamak, denetlemek ve sürekli iyileştirmek için gereken beceri ve teknikleri öğrenen katılımcılar, uluslararası standartlar ve belgelendirme sistemleri hakkında da bilgi edinirler.