Eğitim Teknolojisi Doktora Programı Nedir

Eğitim Teknolojisi Doktora Programı

Eğitim teknolojisi, eğitim sürecinde teknolojinin kullanımını inceleyen ve bu konuda öneriler sunan bir bilim dalıdır. Eğitim teknolojisi, eğitim sürecinin verimliliğini ve etkinliğini artırmada önemlidir. Eğitim teknolojisi, öğrencilerin öğrenme sürecini anlamaya yardımcı olur ve öğrenmeyi destekleyen teknolojik araçları tasarır.

Eğitim teknolojisi, aynı zamanda öğrenme sürecinde öğrencilerin davranışlarını inceleyen bir bilim dalıdır ve öğrenme sürecinde öğrencilerin davranışlarını nasıl etkileyen teknolojik faktörleri araştırır.