Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Eğitim Yönetimi ve Planlaması Yüksek Lisans Programı Nedir

Eğitim Yönetimi ve Planlaması Yüksek Lisans Programı

Eğitim Yönetimi ve Planlaması yüksek lisans programı, eğitim kurumlarının etkin bir şekilde yönetilebilmesi ve planlanması için gereken bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçlar. Bu program, eğitim yönetimi ve planlama konularında bilgi edinmenizi ve uygulamalı beceriler kazanmanızı hedefler. Bu program, genellikle eğitim yöneticileri, eğitim planlamacıları ve okul müdürleri gibi kariyerler hedefleyen öğrenciler için uygundur.

Bu program, genellikle birkaç ay sürer ve eğitim yönetimi ve planlama konularını kapsar, ancak farklı üniversitelerde programlar farklı olabilir ve farklı alanlara odaklanabilir. Örneğin, bazı programlar, okul yönetiminde etkinlik ölçme ve değerlendirme, eğitim politikaları ve program geliştirme gibi konuları da kapsayabilir. Bu programın tam olarak ne içereceği, hangi üniversiteden ve hangi bölümden aldığınıza bağlıdır.

NE YAPIYOR ?