Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Farmaekonomi ve Farmakoepidemiyoloji Yüksek Lisans Programı Nedir

Farmaekonomi ve Farmakoepidemiyoloji Yüksek Lisans Programı

Farmaekonomi ve Farmakoepidemiyoloji yüksek lisans programı, farmasötik ve tıbbi ürünlerin ekonomik yönlerini inceleyen bir programdır. Bu program, farmasötik ürünlerin üretimi, dağıtımı ve kullanımı ile ilgili ekonomik konuları ele alır. Ayrıca, bu program ayrıca tıbbi ürünlerin etkinliğini ve güvenliğini ölçme yöntemlerini de içerir.

Öğrenciler, farmasötik ve tıbbi ürünlerin ekonomik yönlerini anlamaya yardımcı olacak matematiksel ve istatistiksel yöntemleri de öğrenirler. Bu programın amacı, farmasötik ve tıbbi ürünlerin ekonomik yönlerini anlamaya yardımcı olmak ve bu ürünlerin etkinliğini ve güvenliğini ölçme yöntemlerini öğretmektir.

NE YAPIYOR ?