Farmasötik Mikrobiyoloji Yüksek Lisans Programı Nedir

Farmasötik Mikrobiyoloji Yüksek Lisans Programı

Farmasötik Mikrobiyoloji yüksek lisans programı, ilaç üretiminde kullanılan mikroorganizmaların üretimi, izolasyonu, çeşitlendirilmesi ve kontrolü gibi konuları kapsar. Bu program ayrıca, ilaç üretiminde kullanılan mikroorganizmaların özelliklerini inceleyen mikrobiyolojik teknikleri de içerir. Program ayrıca, ilaç üretiminde kullanılan mikroorganizmaların özelliklerini inceleyen mikrobiyolojik teknikleri de içerir. Bu program ayrıca, ilaç üretiminde kullanılan mikroorganizmaların özelliklerini inceleyen mikrobiyolojik teknikleri de içerir.