Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Doktora Programı Nedir

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Doktora Programı

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, bir şirketin veya kuruluşun toplumla iletişim kurarak, ürün ve hizmetlerini tanıtmak ve pazarlama ve satışını yapmak amacıyla yaptığı çalışmaları kapsar. Bu çalışmalar, bir şirketin veya kuruluşun hedef kitlesine ulaşabilmek için çeşitli iletişim yöntemleri kullanır. Bu yöntemler arasında, basılı reklamlar, televizyon ve radyo reklamları, sosyal medya reklamları, afişler, broşürler ve pazarlama e-postaları gibi çalışmalar yer alır.