Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Halkla ilişkiler Yüksek Lisans Programı Nedir

Halkla ilişkiler Yüksek Lisans Programı

Halkla ilişkiler (PR), bir şirketin veya kuruluşun çevresiyle ilişkilerini yönetme, iletişim kurma ve yönetme, toplum ve çevreyle iletişim kurma ve yönetme gibi faaliyetleri içeren bir alandır. Halkla ilişkiler yüksek lisans programları, bu alandaki bilgi ve becerileri geliştirmeyi hedefleyen eğitim programlarıdır.

Bu programlar, öğrencilerine halkla ilişkiler yönetimi, medya ilişkileri, kriz yönetimi, toplum yönetimi, sosyal medya yönetimi gibi konuları kapsayan dersler sunar. Halkla ilişkiler yüksek lisans programları ayrıca öğrencilere, yapılandırılmış projeler üzerinden uygulamalı öğrenme imkanı da sağlar. Bu programlar genellikle 2 yıl sürer ve mezunları halkla ilişkiler, iletişim ve pazarlama gibi alanlarda çalışabilir.

NE YAPIYOR ?