Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Farmasötik Teknoloji Yüksek Lisans Programı Nedir

Farmasötik Teknoloji Yüksek Lisans Programı

Farmasötik Teknoloji, ilaçların üretimi, kalitesinin kontrolü ve güvenliğinin sağlanması gibi konuları içeren bir bilim dalıdır. Farmasötik Teknoloji yüksek lisans programı, bu alanda uzmanlaşmak isteyenler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Program, ilaç üretim süreçleri, ilaç kalitesi kontrol yöntemleri, ilaç güvenliği, farmasötik formülasyon, ilaç paketleme ve depolama gibi konuları içerebilir. Programı tamamlayan öğrenciler, farmasötik sektöründe çalışan profesyoneller olarak çeşitli pozisyonlarda çalışabileceklerdir.

NE YAPIYOR ?