Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Hesaplamalı Bilimler Yüksek Lisans Programı Nedir

Hesaplamalı Bilimler Yüksek Lisans Programı

Hesaplamalı Bilimler yüksek lisans programı, matematik, bilgisayar bilimleri ve fizik gibi alanlarda çalışan öğrencilere yüksek düzeyde bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlayan bir programdır. Program, öğrencilerin teorik ve pratik bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefler ve onlara mühendislik, bilim ve teknolojik alanlardaki işlerde kullanabilecekleri bir dizi araç ve yöntem sunar. Program, öğrencilerin kuramsal ve uygulamalı bilimler alanlarında bilgi ve becerilerini derinleştirir ve onların mesleki kariyerlerine yardımcı olur. Eğer hesaplamalı bilimler alanında çalışmak istiyorsanız, bu yüksek lisans programı sizin için uygun olabilir.

NE YAPIYOR ?