Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Heykel Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans Programı Nedir

Heykel Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans Programı

Güzel Sanatlar Enstitüsüne bağlı Heykel Anasanat Dalı 2 yıllık örgün eğitim vermektedir. Eğitim dili Türkçedir. Dört yıllık Lisans Programını bitiren bütün öğrenciler Yüksek Lisans Programına girebilmek için sanat sınavına ve mülakata girerler. Eğitim teorik ve uygulamalı dersler aracılığı ile teknik bilgi, beceri ve sanat formasyonu geliştirmeye yöneliktir. Heykel Anasanat Dalının temel hedefi nitelikli sanatçılar yetiştirmektir.

NE YAPIYOR ?