Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

İktisat Tarihi Yüksek Lisans Programı Nedir

İktisat Tarihi Yüksek Lisans Programı

İktisat tarihi, iktisat biliminin tarihini inceleyen bir disiplindir. Yüksek lisans programı, önceden tamamlanmış bir bachelor düzeyinde iktisat eğitimi olan öğrenciler için yüksek dereceli bir eğitim seviyesi olup, iktisat tarihi gibi farklı alanlarda daha derinlemesine çalışmalar yapma imkanı sunar.

Bu programların içeriği, iktisat tarihi üzerine derinlemesine çalışmalar içerebilir ve bu alandaki öncü düşünceleri ve kuramları inceleyebilir. Ayrıca, bu programlar öğrencilere iktisat tarihi ile ilgili araştırma yapma ve analiz yapma becerilerini de kazandırır. Bu programların süresi, üniversiteden üniversiteye değişebilir, ancak genellikle 2-3 yıl sürer.

NE YAPIYOR ?