Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

İleri Malzemeler ve Nanoteknoloji Yüksek Lisans Programı Nedir

İleri Malzemeler ve Nanoteknoloji Yüksek Lisans Programı

İleri Malzemeler ve Nanoteknoloji yüksek lisans programı, ileri malzemelerin üretimi, karakterizasyonu ve uygulamalarının yanı sıra nanoteknoloji alanında da bilgi vermektedir. Bu program, öğrencilerine malzeme bilimine giriş, ileri malzemelerin üretim yöntemleri, nanoteknolojinin temel kavramları ve uygulamaları, ileri malzemelerin makine ve cihazlarda kullanımı, nanoteknolojinin biyomedikal uygulamaları gibi konuları kapsamaktadır. Program, ayrıca öğrencilere ileri malzemeler ve nanoteknoloji alanında araştırma yapma becerilerini de kazandırmak amacıyla tasarım ve üretim projelerine yönelik çalışmalar da içermektedir.

NE YAPIYOR ?