İleri Metalurji ve Malzeme Teknolojileri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Nedir

İleri Metalurji ve Malzeme Teknolojileri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı

İleri Metalurji ve Malzeme Teknolojileri Mühendisliği, metalurji ve malzeme bilimleri alanında yüksek lisans derecesi programıdır. Bu program, öğrencileri metal ve metal ürünlerinin üretimi, işleme ve kullanımı ile ilgili konularda eğitir. Öğrenciler, metalürji ve malzeme teknolojileri konularında ileri seviye bilgi ve becerilere sahip olacak ve bu alanlarda uzmanlaşacaklardır. Program, metalurji ve malzeme teknolojileri konularında bilimsel araştırmalar yapmayı ve bu alanlarda yenilikçi çözümler üretmeyi amaçlamaktadır.