Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

İlköğretim Yüksek Lisans Programı Nedir

İlköğretim Yüksek Lisans Programı

İlköğretim yüksek lisans programı, ilköğretim öğretmenlerinin eğitimine yönelik bir yüksek lisans programıdır. Bu program, öğretmenlerin mesleki yeterliliklerini artırmak ve yenilikleri takip etmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlandı. Bu program genellikle 2 yıl sürer ve öğretmenlerin ilköğretimde uygulamalı olarak çalışmalarına yönelik teorik bilgi ve becerileri kazanmalarını amaçlar. İlköğretim yüksek lisans programını tamamlamış öğretmenler, öğretim teknikleri, öğrenme teorileri, öğrenme güçlükleri, öğrenme çeşitliliği gibi konular hakkında daha fazla bilgiye sahip olurlar ve bu bilgiye dayanarak öğrencilerine daha etkili bir şekilde öğretim verme becerisi kazanırlar.

NE YAPIYOR ?