Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

İş Analitiği Yüksek Lisans Programı Nedir

İş Analitiği Yüksek Lisans Programı

İş Analitiği, verilerden yararlanarak işletme karar verme sürecini destekleyen bir alandır. İş Analitiği yüksek lisans programları, öğrencilerine veri toplama, analiz etme ve yorumlama becerileri kazandırmayı amaçlar. Bu programlar, öğrencilerine genellikle veri bilimi, veri madenciliği, veri yönetimi ve veri güvenliği gibi konuları da öğretir.

İş Analitiği yüksek lisans programları, öğrencilerine veri toplama, analiz etme ve yorumlama becerilerini kazandırarak, işletmelerin verilerinden yararlanarak daha verimli kararlar almalarını destekler. Bu programlar, öğrencilerine ayrıca işletmelerin veri yönetimi, veri güvenliği ve veri bilimi gibi konuları da öğretir.

İş Analitiği yüksek lisans programları, genellikle işletme, ekonomi, matematik veya bilgisayar bilimleri gibi alanlarda lisans eğitimi almış öğrencilere yöneliktir. Bu programlarda, öğrenciler veri analizi yöntemlerini ve araçlarını öğrenir ve bu bilgileri işletmelerde uygularlar. İş Analitiği yüksek lisans programları, öğrencilerine veri madenciliği, veri bilimi ve veri yönetimi gibi alanlarda uzmanlaşmayı da sağlar.

İş Analitiği yüksek lisans programları, öğrencilerine veri analizi yöntemlerini ve araçlarını öğretirken, aynı zamanda işletmelerin veri yönetimi, veri güvenliği ve veri bilimi gibi konuları da öğretir. Bu programlar, öğrencilerine veri madenciliği, veri bilimi ve veri yönetimi gibi alanlarda uzmanlaşmayı da sağlar.

NE YAPIYOR ?