Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Türk İslam Arkeolojisi Yüksek Lisans Programı Nedir

Türk İslam Arkeolojisi Yüksek Lisans Programı

Türk İslam Arkeolojisi yüksek lisans programı, Türkiye'deki üniversiteler tarafından verilen bir yüksek lisans programıdır. Bu program, Türk-İslam arkeolojisi ve kültürü hakkında bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlar. Bu program, Türk-İslam dönemine ait arkeolojik kalıntıların incelenmesi ve anlaşılması için gerekli olan bilgi ve becerileri kazandırır.

Program, Türkiye'deki Türk-İslam arkeolojisi ile ilgili araştırma yapan öğretim üyeleri tarafından verilir ve çeşitli dersler, atölye çalışmaları ve yüksek lisans tez çalışması şeklinde organize edilir. Programın tamamlanmasının ardından, öğrenciler Türk-İslam arkeolojisi ve kültürü hakkında geniş bir bilgiye sahip olacak ve bu alanda araştırma yapmaya ve çalışmaya hazır hale geleceklerdir.

NE YAPIYOR ?