Kıran Girmek - Deyiminin Anlamı Nedir?

"Kıran girmek" deyimi, bir durumun veya ortamın çok karışık, kaotik veya kontrol edilemez hale gelmesini ifade eder. Bu ifade, genellikle bir olayın veya durumun birdenbire çok karışık veya anlaşılmaz bir hale dönüşmesi, kargaşa içinde olması durumlarında kullanılır. Örneğin, büyük bir tartışma sırasında ortamın birdenbire kontrolden çıkması veya bir olayın beklenmedik bir şekilde karmaşık bir hal alması "kıran girmek" olarak adlandırılabilir. Bu deyim, genellikle kaos, kargaşa ve kontrol kaybını vurgular.