Muğla Aile Danışmanlığı Eğitimi Nedir

Muğla Aile Danışmanlığı Eğitimi

Muğla Aile Danışmanlığı Eğitimi, ailelerin yaşadığı sorunları çözmeye yönelik bir eğitim programıdır. Bu program, aile danışmanlığı mesleğinde çalışan kişilere verilir ve ailelerin birbirleriyle olan ilişkilerini ve aile içi dinamikleri anlamalarına yardımcı olur. Eğitim süreci boyunca, aile danışmanları, ailelerin birbirleriyle iletişim kurma şekillerini ve aile içi çatışma çözme becerilerini öğrenirler. Ayrıca, ailelerin karşılaştığı farklı sorunları tanımlama ve çözme konusunda da bilgi sahibi olurlar. Eğitim sürecinde, örnek olay analizleri, rol oyunları, seminerler ve uygulamalı çalışmalar kullanılır.