Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Samsun Aile Danışmanlığı Eğitimi Nedir

Samsun Aile Danışmanlığı Eğitimi

Samsun Aile danışmanlığı, evlilik, boşanma, çocuk yetiştirme, aile içi iletişim sorunları, aile içi şiddet gibi konularda danışmanlık hizmeti veren bir meslektir. Samsun'da aile danışmanlığı eğitimi veren birçok kurum ve üniversite bulunmaktadır. Bu eğitimler, aile danışmanlığı teorisi, danışmanlık teknikleri, etik kurallar, insan gelişimi, psikolojik bozukluklar, aile yapısı, çocuk gelişimi, aile içi iletişim ve çatışma yönetimi gibi konuları kapsamaktadır. Eğitimler genellikle teorik ve pratik olarak verilmekte, staj imkanları sunulmaktadır. Eğitim sonunda başarılı olanlar sertifika alarak aile danışmanı olarak çalışabilirler.

NE YAPIYOR ?