Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Sosyal Politika Yüksek Lisans Programı Nedir

Sosyal Politika Yüksek Lisans Programı

Sosyal politika, toplumun sosyal sorunlarını çözmek için kamu politikalarının tasarımı, uygulanması ve değerlendirilmesini kapsayan bir alandır. Sosyal politika yüksek lisans programı, sosyal politika alanında kamu yönetimi, sosyal hizmetler, sosyal güvenlik ve sosyal adalet gibi konuları içeren bir eğitim programıdır.

Bu program, öğrencilerine sosyal politika alanında uzmanlaşma imkanı sunar ve onları sosyal politika uygulaması, araştırması ve danışmanlığı gibi alanlarda çalışabilecek yetenekler kazandırmayı amaçlar. Program, ayrıca sosyal politika alanında çalışan profesyoneller için de uygun bir seçenek olabilir ve onların mevcut bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefler.

NE YAPIYOR ?